Från idé till färdig produkt på 3 dagar!

Fick en idé i tisdags eftermiddag, snurrade runt och hittade tyg som kom dagen efter. Köpte spets och ritade mönster. Imorse kunde jag sätta mig och sy lite.Så nöjd och jag hoppas att mottagren blir minst lika nöjd. Ska sy i fler storlekar och sälja senare.Julklappar

Igår eftermiddag bestämde vi oss, (Jag och Leon) vi fixar julklappar till "fröknarna på dagis" sagt och gjort. Under eftermiddagen klippte jag ut alla delar och direkt när lilleman somnade satte jag igång. halvvägs var jag så trött på att sy 10 små öron och värst att vända dem. Men sen gick de fort.

De sista jag gjorde innan jag la mig var att måla ögon och näbb. Men jag hann. Tar cirka 30 minuter att klippa ut och sy överdraget. Sen tillkommer lite tid för att klippa, sy innerkudden och fylla dem.Leon valde villen uggla som skulle till vilken fröken. De blev verkligen uppskattade så gårdagens slit var helt klart värt det!

MUSIKHJÄLPEN - vantar till salu!Jag har sytt upp ett par vantar där hela summan går oavkortat till Musikhjälpens insamling.

Sista chansen.

1 par 50;-
2 par 75;-
Hela summan går till Musikhjälpen.

Frakt tillkommer

Storlek 0-12 månader.

Passa på!