BESTÄLL SÅHÄR!

Jag samlar både mina privata alster här och sådant som jag säljer, därför kommer alla produkter som är till salu att hamna i en egen kategori som heter "SÄLJES".
 
I detta inlägg kommer en prislista att komma upp framöver.
 
För att beställa en färdig produkt, kontakta mig via bloggen eller använd er av facebook-sidan LEEMIIVO PÅ FACEBOOK. Jobbar på en mail, men min mobil och den mailen vill inte samarbeta så därför dröjer det.
 
Alltså kontakta mig, skriv vilken produkt du vill ha, jag svarar med en orderbekräftelse plus fraktkostnad ifall detta inte framgår i inlägget.
 
Betalning sker till mitt bankkonto eller via swish innan jag skickar din vara.
 


 
Jag tar även emot beställningar, ni ser ju i övrigt vad jag syr men då jag har familj och pluggar på heltid kan det ta lite längre tid, men samma där kontakta mig så kommer vi överrens. Jag tillämpar betalning innan jag börjar sy då det är alltför vanligt att folk beställer och sedan inte betalar för sig.
 
Fraktkostnaderna ligger nu på olika pris på olika produkter, jag skickar på billigast sätt och ni får en rättvis kostnad.
 
Välkomna!

Dregglisar säljes!

"Blue bird" "Alva pink" "Multistars" "Faces""Pink pop"Dregglisarna kostar 60:- styck, frakt tillkommer (7kr).100% bomull på frsmsidan och mjuk härlig fleece på baksidsn.Tvättas i 40°Beställ genom att fylla i kontaktformuläret i menyn på startsidan. Ange "beställning" i meddelanderutan.
Eller kommentera detta inlägg :)

Beskrivning: Sy vändbara tygkorgar!Inför höstens och vinterns kommande möss- och vantkaos kommer jag sy flera korgar att ha i en större låda. En för vantar, en för mössor osv.


1:
Rita en lagom stor cirkel, tror min var ca 57cm runt om. Klipp ut en cirkel av vardera färg.

Rita sedan en rektangel, den blir korgens sidor. Jag gjorde min 30cm hög och 60cm bred, alltså lite större än cirkelns omkrets (mest av lathet).
2:
Sy ihop korgena sida. Lägg den rektangulära tygbiten räta mot räta och sy med raksöm. Jag använde 2 cm sömsmån då jag gjorde min rektangel lite för stor.3:
Nu nålar du ihop cirkeln (botten) med kanterna (den ihopsydda rektangeln. Räta mot räta enligt mina bilder.

Sy med raksöm, 1 cm från kanten.
4:
Nu har du en korg. Sy nu fodrar på samma sätt steg 1-3 :)


5:
Nåla ihop de rvå korgarna i överkanten. Du kan stoppa in den ena korgen i den andra men tänk på att de ska ligga räta mot räta! Lämna ett vändningahål på ca 5 cm.
6:
Sy med raksöm ( jag använde 2 cm sömsmån). Glöm inte vändningshålet.

7:
Nu har du en lång korv, stoppa in den ena korgen i den andra, nåla längs överkanten.

8:

Jag sydde ihop dem med 1,5 cm sömsmån. Bild 3 visar vart vändningahålet vart så där syr jag en extra söm längre ut. Går att sy en dekorsöm hela vägen runt men de gjorde inte jag.9. Klart! Klar att använda, vik ner kanten så mycket du vill. På den översta bilden, ingen nedvikning, sen har jag vikt ner kanten och på sista bilden har jag vikt ner två gånger. Den blev mycket högre än jag tänkte från början men nu kan jag välja själv hur hög jag vill ha den.

Lycka till!