Baby-set!


Har en massa tyger hemma som bara ligger för jag antingen redan sytt det jag vill till Leon eller så är bitarna för små.

Så jag slängde ihop detta babyset i pippityget. Det ska vara storlek 56 mrn bodyn känns större så får jämföra med en köpebody i samma storlek.

Perfekt att sy upp alla tyger innan jag köprt nytt. Detta set kommrt hamna i spara-till-framtida-syskon-lådan!

Nysytt:Matchning, body och t-shirt!

 
 
Lilleman ville ju självklart prova bodyn som är i storlek 56 funkade inte riktigt, så jag slängde ihop en t-shirt till honom. Så nu är han nöjd, men han vill INTE ge bort bodyn, aldrig i livet!
 

Body: Ottobre Sausage DogIgår kväll när jag hade fixat i ordning i min syhörna blev jag rastlös och plockade fram senaste Ottobre och hittade denna body. Den heter Sausage dog i tidningen. Man skulle bandkanta i ärmsluten också men jag valde att förlänga lite och fålla istället. Började sy lite igår men jag satte igång så sent så det hade nog blivit katastrof om jag forsatt ;-)

Men imorse vaknade Leon alldeles för tidigt enligt mig själv så medans han myste i soffan framför en film höll jag mih vaken genom att fortsätta med bodyn.

Det var första gången jag bandkantar, kör alltid med mudd i halsen istället när jag syr, men nu kanske jag vågar mig på att bandkanta tröjot också. Däremot är jag och tvillingnålen inte alls vänner, lyckas verkligen inte få till baksidan på den.